+31 624273984 info@lipdubfilm.nl

Lipdubfilm is onder andere gespecialiseerd in het maken van lipdubs met grote groepen. Het maken van een lipdub is zelfs met 100 collega’s door onze werkwijze voor iedereen uitdagende activiteit.

Bij grote groepen werken wij het liefst in teams van 15 tot 20 personen. Vooraf wordt de route van de lipdub bedacht en in stukken gehakt. Vervolgens gaat elk team met een eigen ervaren workshopleider aan de slag. Je krijgt met je groep een begin en een eindpunt, een bak verkleedspullen en een deel van het liedje. Samen gaan jullie dan zo veel mogelijk grappige dingen bedenken die passen bij de tekst, de plek of jullie bedrijf.

Tijdens de opnames loopt de camera de hele route van langs alle groepen en eindigen we  op een plek waar iedereen tegelijk in beeld is. Het kost altijd wel een paar takes nodig zijn om de lipdub helemaal goed te filmen.  Iedereen moet tijdens het filmen buiten beeld naar de eindpositie moet zien te komen vervolgens voor de volgende take weer op hun beginplek staan. Hierdoor levert het maken van een lipdub  gegarandeerd een paar actieve uurtjes op.

Het leuke aan werken met collega’s vind ik  dat er altijd ruimte ontstaat om inside jokes van een team op een grappige manier in de lipdub te verwerken. Op die manier krijgt de lipdub een persoonlijk tintje. En omdat de verschillende groepen niet kunnen zien wat de rest heeft bedacht op hun deel is het terugkijken van het eindresultaat op een groot scherm voor iedereen heel verrassend.

Contact of een vrijblijvende offerte

Contact Lipdubfilm

Anouska Corbeau

E: info@lipdubfilm.nl

T: 06 - 24 27 39 84

 

Voor scholen kijk op:

www.filmopschool.nl