+31 624273984 info@lipdubfilm.nl

De thuislipdub blijkt een groot succes!

De afgelopen maanden heeft Lipdubfilm thuis lipdubs gemaakt voor verschillende groepen en situaties.

Meerdere stellen die hun bruiloft door corona moesten uitstellen zijn door vrienden en famillie verrast met een thuis lipdub op de dag die eigenlijk hun trouwdag had moeten worden.

Een heleboel jarigen hebben een thuislipdub gekregen op hun lievelingsliedje als kado en waren daar de hele dag vrolijk van! 

Vrienden, familie en collega’s van over de hele wereld kunnen meedoen in een thuis lipdub. We hebben al mensen samengebracht uit Zuid-Afrika, Argentië, Nieuw-Zeeland, Stockholm, Londen en natuurlijk van gezinnen door heel Nederland!

Ouders die de eindmusical van hun kinderen moeten missen maken met alle ouders een thuislipdub die de kinderen die avond als verrassing te zien krijgen.

Een teambuildingsdag van een bedrijf maakt een ’thuis’ lipdub op  een buiten locatie waarbij de teamleden 1,5 meter wandelingen maken en ondertussen elkaar filmen voor een lipdub die ze diezelfde dag nog kunnen bekijken via een online teamvergadering.

De mogelijkheden zijn eindeloos en Lipdubfilm hoopt dan ook de thuis lipdubs te kunnen blijven maken ook als we straks wel weer fysiek samen mogen komen.

Wil je ook een thuis lipdub maken? Vul het antwoord formulier in onderaan de pagina of bel 06-24273984 voor meer informatie.

Contact of een vrijblijvende offerte

Contact Lipdubfilm

Anouska Corbeau

E: info@lipdubfilm.nl

T: 06 - 24 27 39 84

 

Voor scholen kijk op:

www.filmopschool.nl