+31 624273984 info@lipdubfilm.nl

Een lipdub met je werk?

Lipdub bedrijf – Een lipdub maken met je collega’s, het leukste idee voor een teamuitje! Ook ideaal tijdens een bedrijfsfeest, teambuilding of afscheid van een collega!

Onder leiding van ervaren workshopleiders van Lipdubfilm maken jullie samen of in groepen een swingende, grappige en feestelijke lipdub videoclip! Het maken van een lipdub is de perfecte activiteit voor jouw teambuildings sessie. Samenwerking, creativiteit, lef en een flinke dosis humor zijn de perfecte ingrediënten voor een lipdub. Een uitdagende activiteit waarbij collega’s elkaar eens van een hele andere kant leren kennen!

Hoe maak je een lipdub met je team?

Het maken van een lipdub met collega’s duurt zo’n 2,5 tot 3 uur. Vooraf wordt een liedje gekozen. Van ‘Happy’ van Pharrell Williams tot ‘Bohemian Rhapsody’ en van de Spice Girls tot André Hazes. Er is altijd wel een liedje dat past. Iedereen krijgt de songtekst op papier en dan duiken we in de verkleedkist. Vervolgens begint het brainstormen en het oefenen van de lipdub. Als alles bedacht en geoefend is, beginnen de opnames die altijd eindigen op een centrale plek waarbij het hele team in beeld is voor het applaus.

Het resultaat van jullie lipdub

Kort na de workshop kan eindresultaat al bekeken worden. Bij grote bedrijven kunnen we ook meerdere lipdubs in groepen maken en die aan het eind aan elkaar presenteren. Eventueel met een spannende prijsuitreiking.

De lipdub ontvang je digitaal zodat je zelf kan beslissen om hem op de bedrijfswebsite te plaatsen of besloten met je collega’s te delen.

Lipdubfilm zorgt voor verkleedspullen en attributen om de lipdub nóg feestelijker aan te kleden.

Een lipdub op locatie

Een lipdub kan feitelijk overal gemaakt worden. In en om je kantoor of andere bedrijfsruimte, op een feest- of teambuildingslocatie of bij mooi weer zelfs buiten.

Een lipdub met je team als cadeau:

Je kan met je team een lipdub maken als cadeau voor een collega die met pensioen gaat, een jubileum viert of afscheid neemt. In het geheim komen we een middag of avond bij elkaar en maken een lipdub op een toepasselijk lied waarin de (eigen)aardigheden van jullie collega op een leuke manier in beeld gebracht worden. De lipdub kan op het feest vertoond worden en cadeau gedaan worden op een Lipdubfilm USB stick.

 

Nieuw: de Online Lipdub:
Wil je een origineel kado voor een collega maar lukt het jullie niet om allemaal bij elkaar te komen? Zijn jullie een internationaal bedrijf of werken veel mensen thuis? Dan is de Thuis-Kado-Lipdub een hele goede en betaalbare optie. Hoe dit in zijn werk gaat lees je hier: Online Lipdub.

 

Voor vragen of een passende offerte, stuur een bericht via het contactformulier onderaan deze pagina!

Contact of een vrijblijvende offerte

Contact Lipdubfilm

Anouska Corbeau

E: info@lipdubfilm.nl

T: 06 - 24 27 39 84

 

Voor scholen kijk op:

www.filmopschool.nl