+31 624273984 info@lipdubfilm.nl

Lipdub met een vrijgezellenfeest

Een lipdub maken is een perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest. De bruid (of bruidegom) krijgt natuurlijk de hoofdrol, maar alle deelnemers doen mee met het verzinnen en maken van de lipdub. Een toepasselijk lied, een kist met verkleedspullen, playbacken en gekke dansjes zijn de ingrediënten voor een fantastische workshop!

Het maken van een lipdub is de perfecte manier om alvast een beetje los te komen voor de rest van jullie vrijgezellenfeest. De groep leert elkaar beter kennen en het ijs wordt gebroken.

Uiteraard zijn jullie helemaal vrij in de keuze van een liedje. Geen inspiratie? Overleg met ons en we helpen je een liedje te vinden dat bij jullie past.

Hoe werkt een lipdub workshop met een vrijgezellenfeest?

Een lipdub met een vrijgezellenfeest maken we bij jou op locatie. Bij mooi weer kunnen we buiten werken. Maar binnenlocaties zijn ook heel geschikt. Wij zorgen voor een verkleedkist, de songtekst van het lied en alle spullen die we verder nodig hebben voor het filmen. Een lipdubworkshop duurt ongeveer 3 uur inclusief een korte pauze. Achteraf ontvang je de lipdub digitaal, voorzien van een mooie titel en aftiteling. Je kan de lipdub bijvoorbeeld vertonen tijdens het feest of kado geven op een USB stick. Een superleuk aandenken aan jullie dag.

Wat kost het maken van een lipdub?

Lipdub voor 5 t/m 10  personen  €400,-

Lipdub voor 11 t/m 15 personen  €450,-

Lipdub voor 16 t/m 20 personen €500,-

Exclusief reiskosten o.b.v. 0,23 ct/km vanuit Zaandam

Voor meer informatie of een offerte op maat vul je het contactformulier onderaan de pagina in. Mailen of bellen mag natuurlijk ook.

Contact of een vrijblijvende offerte

Contact Lipdubfilm

Anouska Corbeau

E: info@lipdubfilm.nl

T: 06 - 24 27 39 84

 

Voor scholen kijk op:

www.filmopschool.nl