+31 624273984 info@lipdubfilm.nl

 

Kerst of thema lipdub

Zoek je een manier om de jaarlijkse kerstborrel eens een verrassende draai te geven. Maak met je collega’s een kerstlipdub!

Lipdubfilm komt bij jou op het werk in een middag of avond een grappige, feestelijke lipdub maken. Kies een kersthit die iedereen mee kan zingen, leef je uit met kerstverkleedspullen en raak helemaal in de kerstsfeer met het maken van de lipdub. Je kan de lipdub als kerstgroet sturen naar relaties of klanten. Met een speciale kerstgroet als aftiteling.

Het maakt niet uit of de groep bestaat uit 10 of 100 deelnmers. Wij passen onze werkwijze aan op de groep zodat iedereen actief betrokken is bij het maken van de lipdub.

Na afloop drinken jullie samen een borrel en maken wij de film gereed voor de feestelijke vertoning. Compleet met aftiteling en jullie bedrijfslogoNa afloop ontvangen jullie een USB stick met het eindresultaat.

Kantoor, magazijn, werkplaats, garage,  of ziekenhuis  Lipdubfilm kan op elke werkplek een feestelijke lipdub maken. Wij komen ook ’s avonds in het hele land op locatie.

Ander thema?

Liever een ander thema? Halloween, sinterklaas, oud & nieuw, valentijnsdag of een lipdub helemaal in vakantiesfeer. Lipdubfilm kan het voor jullie produceren.

Ook een jubileum, pensioen of afscheid is een goede reden om een lipdub te maken. Als verrassing om cadeau te doen of juist met het feestvarken in de hoofdrol. Met een blijvende herinnering als resultaat.

Vul het contactformulier onderaan deze pagina in voor meer informatie en een passende offerte.

Contact of een vrijblijvende offerte

Contact Lipdubfilm

Anouska Corbeau

E: info@lipdubfilm.nl

T: 06 - 24 27 39 84

 

Voor scholen kijk op:

www.filmopschool.nl