+31 624273984 info@lipdubfilm.nl

Door grote drukte is het momenteel helaas niet mogelijk om een kinderfeestje te boeken.

Een lipdub maken op je kinderfeestje!

Vraag je beste vrienden en vriendinnen om mee te doen in jullie eigen lipdub video. Samen maken jullie een geweldige lipdub op jouw favoriete liedje.

Playbacken, dansen, verkleden, alles mag tijdens dit feestje met de jarige in de hoofdrol. Na afloop kunnen jullie de film laten zien aan jullie ouders, vrienden of zelfs in de klas.

Het maken van een lipdub tijdens een kinderfeestje duurt ongeveer 3 uur. We komen hiervoor naar jouw locatie. Natuurlijk nemen we tussendoor wel even pauze. Lipdubfilm zorgt voor een verkleedkist, maar jullie mogen zelf natuurlijk ook leuke outfits meenemen.

We bedenken een leuke route op de plek waar we gaan filmen, coole dansjes en grappige dingen om tijdens de lipdub te laten gebeuren. We bedenken alles samen en de hele groep is betrokken bij het oefenen. Als we alles goed geoefend hebben, beginnen de opnames. Die gaan natuurlijk nooit in één keer goed. We filmen een paar takes, net zo lang tot de lipdub erop staat. Als de lipdub is opgenomen, gaan jullie even wat drinken en maakt Lipdubfilm de lipdub snel klaar voor een feestelijke filmpremière.

Jullie namen komen op de aftiteling en je krijgt na afloop een USB stick met jullie lipdub erop.

Wil je dus een videoclip / film maken op je kinderfeestje? Dan zit je goed bij Lipdubfilm!

Je kunt een lipdub kinderfeestje boeken vanaf € 350.

Stuur een mail via het contactformulier onderaan de pagina voor een vrijblijvende offerte.

Contact of een vrijblijvende offerte

Contact Lipdubfilm

Anouska Corbeau

E: info@lipdubfilm.nl

T: 06 - 24 27 39 84

 

Voor scholen kijk op:

www.filmopschool.nl