+31 624273984 info@lipdubfilm.nl

 

Online (thuis) Lipdub

Lipdubfilm heeft iets nieuws ontwikkeld tijdens de lockdowns. De Online Lipdub. Dit is een videoclip die bestaat uit allemaal korte stukjes die mensen thuis zelf hebben gefilmd. De impact van het kado geven van deze lipdubs heeft ons zo verrast dat we besloten hebben deze een vaste plek binnen het bedrijf te geven.

De Online Lipdub is vooral geschikt als je met een grote groep een persoonlijk en blijvend kado wilt geven. Bijvoorbeeld bij een pensioen, een jubileum of een bruiloft. Vrienden, familie, collega’s, iedereen kan meedoen, zelfs vanuit het buitenland.

Hoe werkt het?

Jullie kiezen een liedje uit en inventariseren hoeveel mensen er mee willen doen. Reken hierbij de mensen die in 1 huis wonen tot 1 groep. Lipdubfilm maakt vervolgens een verdeling van de songtekst in kleine stukjes met op de seconde nauwkeurig welk groepje welk stukje van het lied gaat filmen. Ook ontvangen jullie uitgebreide instructies van hoe iedereen het eigen stukje moet opnemen met een telefoon.

Elk groepje filmt nu in zijn/haar eigen huis een paar zinnen van de lipdub. Zoekt er wat grappige attributen bij en kiest een leuk plekje in huis als achtergrond. Alle fragmentjes sturen jullie vervolgens via mail of telefoon naar Lipdubfilm. Wij monteren dan de film, compleet met titels, effecten en mooie overgangen tot een professionele videoclip. Bovendien is er ruimte voor een speciale gelukswens in de aftiteling van jullie lipdub.

 

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte.

Vul het contactformulier onderaan deze pagina in voor meer informatie of boekingen. 

 

Contact of een vrijblijvende offerte

Contact Lipdubfilm

Anouska Corbeau

E: info@lipdubfilm.nl

T: 06 - 24 27 39 84

 

Voor scholen kijk op:

www.filmopschool.nl