+31 624273984 info@lipdubfilm.nl

De afgelopen maanden van thuiswerken beginnen hun tol te eisen. Werknemers hebben genoeg van de online vergaderingen en het werken aan de keukentafel. Voor bedrijven is het een uitdaging om mensen gemotiveerd te houden en af en toe te zorgen voor een vrolijke afwisseling.

De thuiswerklipdub biedt hier uitkomst. Lipdubfilm heeft inmiddels voor meerdere (internationale) bedrijven thuiswerklipdubs gemaakt met geweldige resultaten. Tijdens een online team-event of een lange vergaderdag krijg je iedereen weer op het puntje van zijn stoel door samen het resultaat van jullie thuiswerklipdub te bekijken.

Omdat iedereen een klein stukje van de lipdub thuis of op kantoor heeft opgenomen en dit alles in het eindresultaat pas door middel van montage is samengevoegd krijg je een super dynamisch en persoonlijk filmpje waarin iedereen zelf kiest hoe expressief of juist bescheiden zijn of haar aandeel moet zijn. Het is een teamprestatie die het gevoel geeft dat jullie echt even samen zijn geweest.

De één playbackt alleen de zinnen voor de webcam van zijn thuiskantoor, de ander trekt een complete verkleed outfit uit de kast of playbackt met een shampoofles onder de douche zijn stukje. Van keuken, tuin, balkon tot in de auto. De locaties en deelnemers wisselen razendsnel af. Het plezier en de energie spatten van het scherm.

Door de strenge privacy regels van de bedrijven waarvoor we thuiswerklipdubs gemaakt hebben kan ik hier helaas geen voorbeelden plaatsen. Maar de vorm lijkt erg op die van de thuislipdub voor particulieren.

Bel of mail voor meer informatie of vul het contactformulier onderaan de pagina in.

Contact of een vrijblijvende offerte

Contact Lipdubfilm

Anouska Corbeau

E: info@lipdubfilm.nl

T: 06 - 24 27 39 84

 

Voor scholen kijk op:

www.filmopschool.nl