+31 624273984 info@lipdubfilm.nl

Over Lipdubfilm.nl

 

Mijn naam is Anouska Corbeau. Al jaren verzorg ik lipdubs voor scholen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsevenementen. Soms alleen en soms met een team van ervaren freelance filmmakers.

Na mijn opleiding tot dramadocent heb ik de Filmacademie in Amsterdam doorlopen. Vervolgens heb ik lang gewerkt achter de schermen bij film en televisie. Sinds 2012 heb ik het bedrijf Film op School opgebouwd dat zich vooral richt op lipdubs, workshops en promotiefilms voor scholen. En sinds 2016 jaar is daar Lipdubfilm bijgekomen omdat ik merkte dat er ook veel vraag was naar lipdubs voor bedrijven en vrijgezellenfeesten.

Het maken van een lipdub is een groepsactiviteit die energie geeft, verrast en verbindt. In het begin voor iedereen spannend, maar al gauw krijgt het plezier de hoofdrol en werkt iedereen samen aan een mooie en grappige film. Daarom is het maken van een lipdub bij uitstek geschikt voor een teamuitje of een vrijgezellenfeest. Na afloop samen de lipdub bekijken is de perfecte afsluiting van de workshop, met een blijvend eindresultaat.

 

Wil je een lipdub maken met hele school of schoolklas, stuur dan een mail of kijk opwww.filmopschool.nl

Contact of een vrijblijvende offerte

Contact Lipdubfilm

Anouska Corbeau

E: info@lipdubfilm.nl

T: 06 - 24 27 39 84

 

Voor scholen kijk op:

www.filmopschool.nl