+31 624273984 info@lipdubfilm.nl

Steeds vaker wordt Lipdubfilm gevraagd om een lipdub te maken als cadeau voor iemand die met pensioen gaat, een jubileum viert of afscheid neemt van zijn of haar team. Een lipdub die als verrassing is gemaakt en vertoond wordt tijdens iemands feest is een perfecte verrassing en een warm persoonlijk aandenken.

In het diepste geheim wordt er vooraf door het team een toepasselijk liedje uitgekozen, anekdotes bedacht die leuk zijn om in de lipdub te verwerken en attributen verzameld die passen bij de persoon die afscheid neemt.

Lipdubfilm komt dan een keer naar de werkplek waar we samen met alle collega’s een grappige persoonlijke lipdub maken vol kleine sketches en verwijzingen naar de hoofdpersoon. Achteraf worden er mooie titels bij de film gemaakt en kan er ook een persoonlijke gelukswens worden toegevoegd aan de titels. Soms wordt de hoofdpersoon in de lipdub verwerkt door een collega die zich verkleed en soms worden er maskers gemaakt van het gezicht van de hoofdpersoon om grappige stukjes in de lipdub te verwerken.

Wat minder vaak gekozen wordt, maar wat minstens net zo leuk is is het maken van een lipdub met degene voor wie je hem maakt ook echt in de hoofdrol!

Alle voorbereidingen worden in het geheim gedaan, soms zitten partners en kinderen zelfs in het complot. Dan komt het feestvarken nietsvermoedend aan op het werk en blijken we die dag een lipdub te maken met hem of haar in de hoofdrol. Het eindresultaat is dan natuurlijk nog steeds heel erg leuk om op het feest te vertonen, maar de hoofdpersoon heeft dan niet alleen het filmpje als aandenken maar ook de herinnering aan het plezier waarmee de lipdub samen met de collega’s is gemaakt.

Lipdubfilm denkt graag met u mee om een lipdub cadeau te maken dat past bij de persoon die iets te vieren heeft.

 

 

 

Contact of een vrijblijvende offerte

Contact Lipdubfilm

Anouska Corbeau

E: info@lipdubfilm.nl

T: 06 - 24 27 39 84

 

Voor scholen kijk op:

www.filmopschool.nl