Thuis Lipdub

Wil je iemand verrassen of een hart onder de riem steken in deze onrustige tijd? Lipdubfilm biedt daarvoor nu de 100% corona proof lipdub vanuit huis. 

Omdat feestjes nu massaal worden afgezegd heeft lipdubfilm een speciale kado lipdub bedacht die helemaal vanuit ieders eigen huis gemaakt kan worden. De lipdub kan vervolgens op een usb stick of via internet kado worden gedaan. Zo kan je een verjaardag, trouwdag die in het water valt toch nog een super vrolijke wending geven!

Een lipdub is normaal een videoclip die in 1 lange opname gefilmd wordt. Daarvoor is het noodzakelijk dat iedereen die mee doet op de locatie van de lipdub aanwezig is. Door het corona virus is dit nu onmogelijk. Maar hoe geweldig is het om iemand toch te kunnen verrassen met een super leuke videoclip waarin alle vrienden en dierbaren een rol hebben.

Hoe werkt het?

Jullie kiezen een liedje uit en inventariseren hoeveel mensen er mee willen doen. Reken hierbij de mensen die in 1 huis wonen tot 1 groep. Lipdubfilm maakt vervolgens een verdeling van de songtekst in kleine stukjes met op de seconde nauwkeurig welk groepje welk stukje van het lied gaat filmen. Ook ontvangen jullie uitgebreide instructies van hoe iedereen het eigen stukje moet opnemen met een telefoon.

Elk groepje filmt nu in zijn/haar eigen huis een paar zinnen van de lipdub. Zoekt er wat grappige attributen bij en kiest een leuk plekje in huis als achtergrond. Alle fragmentjes sturen jullie vervolgens via mail of telefoon naar Lipdubfilm. Wij monteren dan de film, compleet met titels, effecten en mooie overgangen tot een professionele videoclip. Bovendien is er ruimte voor een speciale gelukswens in de aftiteling van jullie lipdub.

De kosten:

De kosten voor een complete thuis lipdub op een liedje naar keuze zijn € 250 all in. Voor lipdubs tot 40 groepen.

Speciaal aanbod: Thuis Lipdub met maximaal 10 groepen: € 199,-

Vul het contactformulier onderaan deze pagina in voor meer informatie of boekingen.

 

Contact of een vrijblijvende offerte

2 + 6 =

Contact Lipdubfilm

Anouska Corbeau

E: info@lipdubfilm.nl

T: 06 - 24 27 39 84

 

Voor scholen kijk op:

www.filmopschool.nl